Mieste, apsuptame kylančių Alpių viršūnių ir su kulinarinėmis tradicijomis, kurios yra ištiktos nuoširdžiai mėsa ir sūriu, „Das Blum“ išsiskiria kaip gaivinanti alternatyva. Šis vegetariškas restoranas „Insbruck“ demonstruoja nuolankią daržovę kaip žvaigždės atlikėja. Su šiuolaikine filosofija, pagrįsta tvarumu, vietove ir kūrybiškumu, skaitykite toliau, kad sužinotume, kodėl rekomenduojame apsilankyti Das Blum, kad sužinotume, kokie gali būti vegetariški pietūs.

Maistas
Meniu yra vokiškai, tačiau dėka mūsų padavėjos, turinčios anglų kalbos laipsnį, derinį ir naudodamiesi „Google Gemini“, kad padėtumėte vertimą, mes galėjome priimti pagrįstus sprendimus.


Mes pasirinkome pasidalijimo meniu ir pradėjome bylas su duona ir mielu čatniu, bet aš negaliu visam gyvenimo prisiminti, kas jame buvo … galbūt baklažanas? Viskas, ką atsimenu, buvo tai, kad jis buvo nepaprastai skanus!


Užkandžiavimui mes turėjome skrudintų Briuselio daigų salotų su kaštonais, askaloniniais česnakais, quince želė ir klevų vinaigrette. Kas žinojo, kad vegetariškas maistas – ir ypač Briuselio daigai – galėjo paragauti tokio gero?!


Mūsų pagrindinį patiekalą sudaro dalijimosi lėkštės serija, pradedant nuo subtilių salierų šaknų šaknų trintuvų su bulvių graukäse įdaru, keptais svogūnais, riešutų sviestu ir kiaušinių tryniu.


Be to, mes turime „Wirsing Roulade“ (tradicinį vokišką patiekalą, pagamintą įvyniojant įdarą, kuris yra vokiškas žodis „Savojų“ kopūstai) su bulvių-grybų-walnut įdare, kriaušių-beurre blanc, kopūstų traškučiais


Turbūt geriausias patiekalas iš visų buvo troškintų raudonųjų kopūstų su raudonojo vyno putomis, obuolių salės skiautelėmis ir graikinių riešutų traškumu.


Remiantis meniu, mes turėjome patiekalą iš kreminės pastarnokų tyrės su kaparėlės citrinos-garpų aliejumi, tačiau jie baigėsi, todėl ją pakeitė keliomis skrudintomis bulvėmis su kimchi prieskoniais. Aš labai lengvai galėčiau pasukti daržovę, jei vegetarišką maistą būtų lengva pasiekti!


Ir geriausia paliekama iki galo. Desertui tai yra „Armer Ritter“, kuris tiesiogine prasme reiškia „Prastas riteris“, tačiau yra dažnas pavadinimas „Neturtingo žmogaus duonos taupymo“, pagamintas iš rūgštynių duonos ir patiekiama su vanilės, žemės riešutų ledais, sūdyta karamelė ir žemės riešutų trupiniu – a Tinkamas finalas nepamirštamam patiekalui.


Virėjas
Būdamas vos 26 metų, Matteo Wawerla jau įsitvirtino kaip vizionierius Tirolio virtuvėje. „Matteo“ filosofija, gimusi Kielyje ir mokė maišyti tarptautinės įtakos su regioninėmis tradicijomis, akivaizdi kiekvienoje Das Blum lėkštėje. Jo įsipareigojimas vietiniams ingredientams kartu su novatoriškais metodais, tokiais kaip fermentacija ir „Sous Vide“, daržoves paverčia kulinariniais šedevrais. Matteo apibūdina savo stilių kaip „modernią smuklės virtuvę“, ir būtent šis etosas skatina Dasą Blumą perrašyti Tirolio klasiką su nuojauta ir subtilumu.
Atmosfera
Das Blum mėgsta šiltą, gyvą energiją. Valgykla šurmuliuoja, tačiau intymūs, o pokalbio murmėjimas sukuria linksmą atmosferą. Atrodo, kad darbuotojai turi tikrą entuziazmą dėl meniu, ir tai liudija restorano įsipareigojimą svetingumui, kad mes esame priversti jaustis lengvai, nepaisant to, kad nekalbame daug vokiškai.


Viskas, ko jums reikia norint suplanuoti savo kelionę 2024 m.
Kaina
Dalijimosi meniu, kuriame yra dangtelio mokestis ir nejudantis vanduo, kainuoja 45 eurai asmeniui.


Galutinis nuosprendis
Mieste, kuriame netrūksta puikių patiekalų variantų, „Das Blum“ išsiskiria kaip tikras perlas. Jos išradingas požiūris į vegetarišką virtuvę, suporuotą su atsidavimu tvarumui ir vietiniams produkcijoms, daro jį būtinu vizituoti visų įtikinimų maisto mėgėjams, nesvarbu, ar jie būtų vegetarai, ar ne. Tai, be jokios abejonės, buvo geriausias valgis per mūsų laiką „Insbruck“.


Atskleidimas: Mūsų kelionę rėmė „Insbruck“ turizmas.
Ar jums patiko šis straipsnis?
Gaukite panašų turinį tiesiogiai į jūsų gautuosius.
Įgalinkite „JavaScript“ savo naršyklėje, kad pateiktumėte formą